Golvspecialisten Gerflor intensifierar sin satsning på innebandyn och blir en stor partner till Svensk Innebandy de närmaste tre åren. – Innebandy är en sport på stark frammarsch och det känns självklart för oss att vara med på den resan, säger Hans B. Fasmer, Sport Manager Nordic på Gerflor.

Svensk Innebandy växer i intresse, inte minst från partners. Fler partners har anslutit till innebandyn de senaste åren och även befintliga har utökat sitt partnerskap. En av dessa är Gerflor som nu satsar ytterligare.

Golvspecialisten Gerflor är en erfaren aktör inom innebandyn och ligger bakom golvlösningar i flera arenor runtom i Sverige. Genom sitt eget varumärke Taraflex och Sportcourt Powergame +(utomhus sportgolv) ser de till att innebandyplaner alltid håller högsta kvalitet. Idag produceras Powergame + golven i Frankrike för europeiska marknaden och i USA,  och är världens mest sålda utomhussportgolv, certifierat för många olika idrotter.

– Att Gerflor nu utökar sitt partnerskap är oerhört glädjande för hela innebandysverige. Vi vill arbeta aktivt med partners som kan hjälpa innebandyn att växa och där är Gerflor viktiga. Deras värdegrund som handlar om innovation och hållbarhet går också helt i linje med vad Svensk Innebandy vill arbeta med, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet.

Avtalet med Gerflor blir omfattande och Gerflor blir en stor partner till Svensk Innebandy närmaste tre åren.

– Det händer otroligt mycket inom innebandyn just nu och vi ser fram emot att få fortsätta att leverera golv i värdklass till innebandyn, säger Hans B. Fasmer, Sport Manager Nordic på Gerflor.

Leave a Reply