Winter Burst® är över och tävlingarna blev otroligt spännande i år. Under de åtta etapperna av V75® som ingick har utdelningarna på sju rätt varit i stort sett genomgående höga med både miljonutdelningar och sexsiffriga belopp på sjuorna. Samt även en omgång som blev så svår så att ingen lyckades hitta sjuan!

Under onsdagens omgång på Örebro var det endast två system som lyckades hitta alla sju rätt, med fyrfaldig miljonutdelning som utfall. De två vinnarna bestod av en man från Örebro som spelat en Flex Harry® för 270 kronor. Mannen har spelat samma system i många år och förstärker det med hjälp av Harry. Tre spikar hjälpte honom till vinsten på 4 224 928 kronor. Det andra systemet var inlämnat av spelbutiken Saedéns där “Saedens Stora” spelade in 4 297 378 kronor. Sex spelare hade köpt in sig på en andel à 500 kronor och fick 716 229 kronor vardera tillbaka. Stort grattis!

Finalen av Winter Burst hade flyttats till Halmstad och såg inte mindre svårlöst ut den. Tyvärr var det en hel del som inte kunde lämna in sina system på grund av överbelastning och teknikstrul. Och trots att starten flyttades fram en kvart var det människor som blev kuponglösa under nyår. Jag var själv en av dessa och besvikelsen var minst sagt stor. För majoriteten som ändå kunde lämna in blev omgången skrällfylld och underhållande, med miljonutdelning IGEN på sjuorna. 2 966 280 kronor på sju rätt och med 28,37 system som lyckades få in full pott spreds vinsterna över hela landet! Med spridning mellan Skåne och Norrbotten var det troligtvis många nyårsfiranden runt om i landet som blev extra festliga. V75 levererar!

Temat på miljonutdelningar fortsatte även in i det nya året. Då det under söndagen var jackpot på Big 9® inleddes året med miljonvinst på spelformen. Flera mindre betrodda kombinationer inföll och till slut var det endast EN kupong kvar på alla nio rätt. Kupongen hade kostat 1 152 kronor att lämna in och vinsten blev otroliga 2 166 491 kronor. Det var dramatiskt ända in i det sista då kupongen enbart hade en tvåa för Barcelona mot ett Mallorca som var nära att kvittera på övertid. Läs mer om det här!

Om vi ser tillbaka på travåret 2021 så var antalet miljonvinster på V75 hela 183 stycken vilket placerar året på tredjeplats historiskt sett över levererat antal miljonvinster. V86 stod för 29 stycken miljonvinster och Top 7® för nio stycken.

Ett intensivt år lämnar vi med andra ord bakom oss. Nedräkningen till 2022 är över, och jag ser fram emot vad det här året kommer att bjuda på!

VINNARKOLLEN

Veckans Kombination
En skicklig spelare från Stockholm satte i torsdags en sjuling på engelsk fotboll på ATG Sport® till oddset 554. De satsade 200 kronorna gav en vinst på 110 900 kronor. Det var inte första gången som spelaren lyckades sätta ett liknande spel. Skickligt var ordet!

Veckans Top 7

I lördags var det Rollerpot® på Top 7 och tre spelare lyckades hitta alla rätt. Samtliga vinnande system hade kostat 96 kronor att lämna in och konstruerats av spelarna själva. Två av dem med spik på segraren Dark Roadster. 244 053 kronor blev utdelningen för de med spik, samt 243 774 kronor för det spiklösa blev vinsten!

Årets Skumpa

Får Harry Boy® äran att poppa då hästen stått för hela 47 stycken av det totala antalet av 239 miljonvinster som ATG delat ut på hästspelen under 2021. En eloge till vår vän Harry!

Leave a Reply